Referenties van scholen

3-6-2019:

2College gebruikt al enkele jaren naar tevredenheid De Laatste Toets en Begrijpend lezen voor examenklassen en voor-examenklassen.

We hebben voor onze gebruikers een Single SIgn On gerealiseerd met Escape. Onze gebruikers klikken in onze elo op het betreffende linkje en komen dan ingelogd en wel bij de aangekochte digitale content.

De docenten en leerlingen ervaren de digitale omgeving als gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De resultaten zijn goed terug te zien.

De medewerkers van Escape Educatief zijn vriendelijk en er wordt altijd supersnel een antwoord geboden of een wens gerealiseerd. Ik geef deze organisatie het cijfer 9. De reden dat het geen 10 wordt is omdat ze (nog) niet meedoen aan de directe toegang.

m.v.g. Leon van Gestel J

 

4-6-2019:

Frans Weiland, Docent Frans Jac.P.Thijsse college Castricum

Ik werk al jaren met de Laatste Toets voor het vak Frans in de eindexamenklassen havo/vwo. Een goede aanvulling op de traditionele manieren om teksten te bespreken. Met name de feedback die leerlingen krijgen, vind ik goed. Ook de aanwezige woordenlijst helpt de leerlingen door de teksten te komen. Ze bepalen hun eigen tempo. Prima.

 

7-6-2019:

Ina van Iterson, Docent Frans en Nederlands Revius Wijk

Escapeweb is een prima aanvulling op de reguliere lessen leesvaardigheid in de moderne vreemde talen op onze school, Revius Wijk. Leerlingen kunnen zelfstandig aan de slag met het oefenen van examenteksten. De feedback biedt goede ondersteuning. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Een aanrader voor de eindexamenklassen.