Skip to main content

ervaringen van scholen

30-11-2021: Joke Smit College:

Wat vindt u fijn aan het gebruik van Escapeweb? Veel resultaten van leerlingen zichtbaar.

Wat vindt u de meerwaarde van Escapeweb? Digitaal online af te nemen.

 

1-11-2021: Mollerlyceum:

Wat vindt u fijn aan het gebruik van Escapeweb? Goede voorbereiding op het examen.

Wat vindt u de meerwaarde van Escapeweb? De leerlingen krijgen feedback op hun gegeven antwoorden en daardoor inzicht waarom bijvoorbeeld een antwoord fout is.

 

28-10-2021: Revius wijk bij Duurstede: 

Wat vindt u fijn aan het gebruik van Escapeweb? Goede voorbereiding op het examen.

Wat vindt u de meerwaarde van Escapeweb? Fijn dat leerlingen feedback krijgen op hun antwoorden.

 

27-10-2021: CSG Prins Maurits:

Wat vindt u fijn aan het gebruik van Escapeweb? Goede voorbereiding op het examen. 

Wat vindt u de meerwaarde van Escapeweb? Makkelijk in gebruik en leerlingen kunnen zien wat ze fout hebben en waar in de tekst het juiste antwoord staat.

 

27-10-2021: Pleysier College:

Wat vindt u fijn aan het gebruik van Escapeweb? Goede voorbereiding op het examen. De leerlingen zien direct waar ze de oplossingen van een vraag kunnen vinden.

Wat vindt u de meerwaarde van Escapeweb? Geen idee, Escapeweb bevalt ons prima.

 

27-10-2021: Vitus College Bussum:

Wat vindt u fijn aan het gebruik van Escapeweb? Makkelijk te gebruiken, goede voorbereiding op het examen, ik hoef niet meer na te kijken

Wat vindt u de meerwaarde van Escapeweb? de zelfstandigheid van de leerlingen, de feedback die gegeven wordt, tips voor leerlingen.

 

26-10-2021: Beatrix College

Wat vindt u fijn aan het gebruik van Escapeweb? Er zijn veel resultaten zichtbaar

Wat vindt u de meerwaarde van Escapeweb? Goede, uitdagende en efficiente training

 

3-6-2019: 2College gebruikt al enkele jaren naar tevredenheid De Laatste Toets en Begrijpend lezen voor examenklassen en voor-examenklassen.

We hebben voor onze gebruikers een Single SIgn On gerealiseerd met Escape. Onze gebruikers klikken in onze elo op het betreffende linkje en komen dan ingelogd en wel bij de aangekochte digitale content.

De docenten en leerlingen ervaren de digitale omgeving als gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De resultaten zijn goed terug te zien.

De medewerkers van Escape Educatief zijn vriendelijk en er wordt altijd supersnel een antwoord geboden of een wens gerealiseerd. Ik geef deze organisatie het cijfer 9. De reden dat het geen 10 wordt is omdat ze (nog) niet meedoen aan de directe toegang.

m.v.g. Leon van Gestel J

 

4-6-2019: Frans Weiland, Docent Frans Jac.P.Thijsse college Castricum

Ik werk al jaren met de Laatste Toets voor het vak Frans in de eindexamenklassen havo/vwo. Een goede aanvulling op de traditionele manieren om teksten te bespreken. Met name de feedback die leerlingen krijgen, vind ik goed. Ook de aanwezige woordenlijst helpt de leerlingen door de teksten te komen. Ze bepalen hun eigen tempo. Prima.

 

7-6-2019: Ina van Iterson, Docent Frans en Nederlands Revius Wijk

Escapeweb is een prima aanvulling op de reguliere lessen leesvaardigheid in de moderne vreemde talen op onze school, Revius Wijk. Leerlingen kunnen zelfstandig aan de slag met het oefenen van examenteksten. De feedback biedt goede ondersteuning. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Een aanrader voor de eindexamenklassen.