Skip to main content

Kortingsactie!(2025) 
(maart, april, mei 2025) 

 

Kortingsactie voor fanatieke examenleerlingen.

Doe jij aankomend schooljaar examen en zou je nog net wat extra willen oefenen in de maanden maart, april en mei? Dan hebben wij een leuke kortingsactie!

Je kan "De Laatste Toets" bestellen voor maar € 12,50 (incl. btw. en orderkosten). Je hebt de mogelijkheid om examens van de laatste 10 jaar te oefenen in tijdvak 1 & 2. Deze examens zijn voorzien van feedback (door docenten geschreven). Je ziet dus wat je fout hebt gedaan of waar je het juiste antwoord had kunnen vinden. Dit zijn dus in totaal 20 examens. Je krijgt een online account waarmee je kan inloggen op www.escapeweb.nl.

Stuur tegen die tijd een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, adres, postcode, woonplaats,  telefoonnummer en emailadres, maar ook de taal en het niveau. Zet in de onderwerp regel de naam 'Kortingsactie'. Door middel van een tikkie maken we de betaling in orde. Zodra wij het geld ontvangen hebben maken we het online account in orde.