Het Hoogste Woord

Idioomtraining Het Hoogste Woord Engels, Duits en Frans
Het programma Het Hoogste Woord is een idioomtraining. Het is een verdere ontwikkeling van de bekende pakketten Discalex. 'Het Hoogste Woord' stelt leerlingen in staat om zelfstandig en in eigen tempo hun vocabulaire uit te breiden. In het pakket is tevens geluid beschikbaar. Het programma is niet gebonden aan methodes.

Uitbreiding woordenschat
In klassikale lessen is nauwelijks tijd meer om aandacht te besteden aan de uitbreiding van de woordenschat. Het programma Het Hoogste Woord kunnen leerlingen zelfstandig doorwerken. Alle woorden kunnen beluisterd worden. In de praktijk blijkt het zinvol om een groep van thema's voor te schrijven voor een bepaalde studieperiode en die periode af te sluiten met een toets.

Toetsprogramma voor docenten
Bij een netwerkversie is voor docenten een apart toetsprogramma beschikbaar, waarmee men op eenvoudige wijze toetsen kan genereren. De docent heeft hierbij de keuze uit de leerrichting, de thema's en het aantal woorden. Er kunnen probleemloos verschillende versies gemaakt worden.

Ook buiten de school kan het programma gebruikt worden door iedereen die zijn of haar woordenschat Frans, Duits of Engels wil vergroten.

Doelgroep      
Niveau 1
Niveau 2
Niveau 3
Niveau 4
VMBO 2,3,4
VMBO 3,4
VMBO 4
-
HAVO 2,3,4
HAVO 3,4
HAVO 4,5
HAVO 5
VWO 2,3,4
VWO 3,4
VWO 4,5
VWO 5,6

Meer inhoudelijke informatie over Het Hoogste Woord vindt u bij Downloaden -> Productdocumenten (u moet zijn ingelogd).

Het Hoogste Woord vindt u ook in onze webwinkel.