De Laatste Toets  -  via internet

De Laatste Toets Nederlands, Engels, Duits en Frans: dé eindexamentraining, ook webbased.

De Laatste Toets is ook beschikbaar in de electronische leeromgeving (ELO).

Voordelen:

 • Leerlingen kunnen op elke gewenste plaats oefenen, dus ook thuis. Geen downloads meer maar gewoon vanaf elke computer inloggen;
 • Geen beheerslast meer en altijd de beschikking over de laatste nieuwe software;
 • Alle examens van de laatste tien jaar in een nieuwe lay-out en bewerking;
 • Voor zowel individueel gebruik als voor scholen;
 • U betaalt per gebruiker, per pakket;
 • Volledig SCORM 1.2 compatible, werkt probleemloos samen met elke ELO;
 • Docenten hebben altijd de beschikking over de resultaten van hun leerlingen, ook van de opgaven die ze thuis hebben gemaakt;
 • Als docent ziet u de bestede tijd van een examen, het aantal fouten en u kunt een overzicht downloaden met de antwoorden van de leerling en ziet bij de oefenversie of de leerling gebruik heeft gemaakt van een 2e poging. Hierdoor kunt u nog gerichter en meer hulp bieden;
 • Bij de toetsversie kunnen leerlingen geen gebruik maken van een herkansingsmogelijkheid. Wel wordt na het antwoord de feedback gegeven;
 • De examens van de oefenversie en de toetsversie zijn inhoudelijk hetzelfde;
 • Full service: DLT-webbased draait op de servers van Escape Educatief;
 • Voor individueel gebruik kunt u in de webwinkel uw bestelling plaatsen;
 • Wanneer u als school gebruik wilt maken van de webbasedversie, gelden de onderstaande staffelprijzen. Het gemakkelijkste is om even telefonisch contact met ons op te nemen, 0165 - 599478 of u stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Scholen mogen kiezen of ze de oefenversie of de toetsversie willen gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om beide versies te gebruiken tegen een geringe meerprijs* per leerling;
 • De Laatste Toets webbased is verkrijgbaar voor de vakken Nederlands, Engels, Duits en Frans. De prijs voor individueel gebruik is vanaf € 17,50 per pakket (taal/niveau).

Probeer nu gratis een volledig examen!
U kunt één examen Engels HAVO uitproberen. Op www.escapeweb.nl logt u rechtsboven in met::
Gebruikersnaam: demo
Wachtwoord: demo1

Indien u als school gebruik wilt maken van een testaccount, dan kunt u dit per mail aanvragen.
Wij zullen dan nader contact met u opnemen. Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het aanvragen van een testaccount voor uw school.

Licentieprijzen voor scholen: Staffel 1: Staffel 2: Staffel 3:
Aantal pakketten Prijs per pakket (voor maar 1 jaar) Instapprijs per pakket (meerjaren) Prijs per pakket (vanaf het 2e jaar)
Min. 10 tot   25
van  25 tot   50
van  50 tot 100
Meer dan 100
Meer dan 500
Meer dan 1000
Meer dan 2000
€ 15,--
€ 12,50
€ 10,--
€   7,50
€   5,50
€   3,50
€   2,--
€ 12,50
€ 10,--
€   7,75
€   5,25
€   3,50
€   1,95
€   1,40

€   7,--
€   6,--
€   4,75
€   3,75
€   2,50
€   1,40
€   0,80

 • Pakketprijs staffel 1: u kiest voor 1 jaar en betaalt deze prijs per pakket per jaar.
 • Pakketprijs staffel 2: u kiest voor meerjaren (min. 3 jaar) en betaalt het eerste jaar de prijs uit staffel 2 en de daaropvolgende jaren de prijs uit staffel 3.
 • Pakketprijs staffel 3: deze prijs betaalt u per pakket per jaar en is alleen bestemd voor de volgende jaren in een contract (meerjarencontract)
 • *Meerprijs per leerling voor zowel de oefen- als de toetsversie bedraagt in de grootste staffel € 0,20 per leerling t/m € 0,80 in de kleinste staffel.

Een pakket bestaat uit: één taal, één niveau. Voor bestaande klanten die nu een software update abonnement hebben en overstappen van netwerkversie naar webbasedversie gelden meteen de prijzen uit staffel 3. De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Hoe meer pakketten uw school afneemt hoe goedkoper het per pakket wordt. U mag alle talen/niveaus combineren en de pakketten bij elkaar optellen. Het totaal aantal af te nemen pakketten bepaalt de staffelgrootte. Wanneer u Intensief Lezen en De Laatste Toets webbased gaat gebruiken dan worden ook alle pakketten bij elkaar opgeteld. Op deze manier komt u snel in een heel voordelig staffeltarief terecht!
U kunt een op maat gemaakte offerte/prijsopgave hiervoor aanvragen. We hebben dan wel globaal het aantal benodigde pakketten nodig (1 pakket is één taal op één niveau). U kunt contact opnemen met 0165-599 478 of mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt hier een bestelformulier downloaden.

Inhoudelijke informatie over eindexamentraining De Laatste Toets vindt u bij Downloaden  -> Productdocumenten (u moet zijn ingelogd).

In onze webwinkel kunt u De Laatste Toets meteen bestellen.

Heeft u een inlog ontvangen voor een online/webbased programma, ga dan naar
www.escapeweb.nl en log daar in.